Šabović: Jesenji izbori uvod u pad režima DPSa
Džavid Šabović

SDP da nastupi samostalno

Šabović: Jesenji izbori uvod u pad režima DPSa

Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Džavid Šabović saopštio je da se zalaže za samostalan nastup te stranke na jesenjim lokalnim izborima, ističući da bi oni mogli biti uvod u pad režima Demokratske partije socijalista (DPS).

Šabović je za Dan rekao da opozicija mora da nastavi bojkot državnog parlamenta, jer je to jedini način da se dođe do konkretnog rješenja za izlazak iz političke krize u Crnoj Gori.

On se zalaže za samostalan nastup na predstojećim izborima, ali ističe da je ta odluka na opštinskim odborima i rukovodstvu stranke.

"To može da djeluje kao rasipanje glasova, ali vjerujem da je to prilika da se svi izmjerimo, da se vidi gdje je ko. To je moje mišljenje, a vidjećemo šta će reći opštinski odbori i rukovodstvo stranke", istakao je Šabović za dnevni list Dan.

On je ocijenio da opozicija zasad na državnom nivou radi ono što je jedino i moguće, a to je bojkot Skupštine Crne Gore.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.