Tužna sudbina: Mora da moli dečka za seks da joj bolovi prestanu
Amanda Meklaflin stalno je seksualno uzbuđena

Rijedak poremećaj

Tužna sudbina: Mora da moli dečka za seks da joj bolovi prestanu

Tužna sudbina ove djevojke dirnula je korisnike interneta širom svijeta.

Amanda Meklaflin stalno je seksualno uzbuđena. Osjeća se kao da će svako malo doživjeti orgazam i taj osjećaj nikad ne prolazi.

- Nije zabavno. Da li biste vi htjeli 24 sata na dan biti "kruti"? Sumnjam. To jednostavno ne prestaje - rekla je Meklaflin u dokumentarnom filmu koji je emitovan na televizijskom programu BBC 3.

Ovoj je 23-godišnjakinji 2013. godine dijagnostifikovan poremećaj stalne seksualne uzbuđenosti. Radi se o rijetkom poremećaju koji osobi koja od njega boluje donosi puno boli i neprijatnosti, piše "Independent".

Meklaflin otkriva da je sa 13 ili 14 godina otkrila da nešto nije u redu, ali da ni ona niti njena majka nisu znale šta se tačno događa. Tokom srednje škole Amanda je, prema sopstvenom priznanju, masturbirala više nego što bi to jedan normalan tinejdžer radio.

Amandina porodica je mislila da je njihova kćerka zavisnica od seksa, a njena majka još osjeća krivicu zbog toga što ju je proglasila hipohondarom.

Meklaflin sada tvrdi da bi joj u životu bilo sasvim dobro kada više nikada ne bi doživjela ni jedan orgazam. Djevojka danas ne izlazi puno iz kuće i neki su joj dani bolji od drugih. Amandina porodica je osjetila veliko olakšanje kada su saznali da Amanda boluje od poremećaja stalne seksualne uzbuđenosti jer je to značilo da su sve sumnje oko njenog zdravlja otklonjene.

Jutarnji.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.