Kamion se prevrnuo na auto sa petočlanom porodicom, niko nije preživio (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Tragedija u Njemačkoj

Kamion se prevrnuo na auto sa petočlanom porodicom, niko nije preživio (VIDEO)

Saobraćajna nesreća koja se dogodila na glavnom putu 361 između Nagolda i Mecingena šokirala je njemačku javnost.

Njemci ne pamte ovakvu tragediju na putevima. U samo jednoj sekundi zbrisana je sa lica zemlje mlada petočlana porodica iz okruga Konstance koja se vraćala s izleta.

U nesreći su stradali jednomesječni dječak, njegova dvogodišnja sestra, njihovi mama (22) i tata (25) i majčina sestra (17).

Svjedoci kažu da ovakav prizor nijesu vidjeli ni u najgorem horor filmu. Naime, u jednoj sekundi automobil je za ovu porodicu, čiji identitet još nije objavljen, postao porodična grobnica.

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se kada se kamion za odvoz otpada u kom je bilo 26 tona đubra, zbog velike brzine prevrnuo na automobil "VW golf". Kako tvrde svjedoci, kamion je naglo ubrzao u krivini, prevrnuo se i bukvalno pao preko "golfa".

Tek kada je dizalicom podignut kamion, spasiocima se ukazala prava slika užasa...

Portparol policije rekao je da je kamion, iz nepoznatih razloga naglo povećao brzinu u velikoj krivini što je bio razlog njegovog prevrtanja na automobil u kom niko nije imao šanse da preživi.

Nesreća nije šokirala samo ljude koji su se zatekli na mjestu nesreće već i policiju i vatrogasce i radnike hitne pomoći, koji su jednostavno doživjeli šok videvši stravičan prizor. Mnogima je pozlilo od onoga što su vidjeli.

Kad je kamion podignut spasiocima se ukazala prava slika užasa i smrskani automobil u kojem se nalazila porodica.

Vatrogasci su morali da režu automobil na djelove kako bi izvukli nastradale.

Vozač kamiona i jedan prolaznik lakše su povrijeđeni, ali je vozač u teškom stanju šoka prevezen u bolnicu.

Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.