Zaječar: Djevojka lagala da je komšija silovao i ujedao
ilustracija

Biće tužena za lažno prijavljivanje

Zaječar: Djevojka lagala da je komšija silovao i ujedao

Djevojka Ana L. iz Zaječara koja je prijavila da je silovao komšija biće tužena za lažno prijavljivanje.

Više tužilaštvo u Zaječaru obustavilo je postupak protiv mladića Lazara L.

"Postupak protiv njega je obustavljen zbog lažnog prijavljivanja i traženo je ukidanje pritvora", rečeno je "Blicu" u Višem tužilaštvu u Zaječaru.

Oštećena ima pravo da uloži prigovor Apelacionom tužilaštvu u Nišu u roku od osam dana na odluku zaječarskog Višeg tužilaštva da obustavi istragu protiv Lazara L.

"Nakon što Apelaciono tužilaštvo donese odluku mi ćemo najvjerovatnije pokrenuti postupak protiv djevojke za lažno prijavljivanje", kažu u zaječarskom tužilaštvu.

Zaječarska policija uhapsila je mladića iz okolnog sela Lazara L. (20) zbog sumnje da je svoju komšinicu Anu L. (19) prebio, silovao i izujedao tako da je na tijelu imala više od 30 ugriza.

Osumnjičeni je na saslušanju negirao krivicu, a istraga je odmah nastavljena, pa je Tužilaštvo saslušalo i oštećenu djevojku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.