Vladimir Jovović napustio Crvenu zvezdu
Foto: mozzartsport.com

Raskinuo ugovor

Vladimir Jovović napustio Crvenu zvezdu

Crnogorski reprezentativac Vladimir Jovović danas je raskinuo ugovor sa vicešampionom Srbije.

Jovović nije uspio da se nametne ni kod trenera Vladana Milojevića, pa je procijenio da je bolje da potraži novi klub.

Krilni fudbaler je u Zvezdu došao kada je na klupi Beograđana sjedio Miodrag Božović, ali poslije polugodišnje suspenzije zbog napadana sudiju Novovića, tokom duela Sutjeske i Budućnosti, nije uspio da se nametne za minutažu u beogradskom klubu.

Za njega su bili zainteresovani Sutjeska i Budućnost, a uzimajući u obzir da je tek raskinuo ugovor, ima rok do sjutra u ponoć da pristupi nekom od domaćih klubova, pred početak sezone u Crnoj Gori, koja je zakazana za subotu.

 

CdM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.