Anđelka Bojović protjerana iz CG jer nije prijavila boravak
ilustracija

Anđelka Bojović protjerana iz CG jer nije prijavila boravak

Anđelka Bojović (66), majka Luke Bojovića, okrivljena za krivično djelo dogovor za izvršenje krivičnog djela i nedozvoljeno držanje oružja, juče je protjerana iz Crne Gore jer nije prijavila boravak, saopšteno je Pobjedi iz policije.

Bojović je uhapšena u srijedu zajedno sa Matijom Bojovićem (35), kojem je zbog istog krivičnog djela određen pritvor do 30 dana.

Terete se da su posmatrali i fotografisali kuću Ratka Koljenšića u Nikšiću, kojeg spski pravosudni organi terete za ubistvo njenog sina Nikole Bojovića 2013. u Beogradu.

Oboje su negirali krivična djela za koja se terete.

Tvrde da su u Crnu Goru došli „isključivo zbog renoviranja porodične kuće na Žabljaku“.

U njihovom fotoaparatu istražitelji su pronašli snimke na kojima se vide vrata, prozori, balkoni Koljenšićeve kuće i njegov automobil.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.