Nejmar se potukao na treningu (Video)

Odlazak iz Barse sve bliži

Nejmar se potukao na treningu (Video)

Brazilski fudbaler Nejmar gotovo izvjesno će napustiti Barselonu nakon nemilih događaja koji su se dogodili na treningu.

Nejmar se na treningu u Majamiju potukao sa Nelsonom Semedom i bijesno napustio teren, što je automatski bio znak da je transfer sve bliži.

On će vjerovatno potpisati za Pari Sen Žermen jer je francuski klub već u pregovorima sa Nejmarovim ocem i spreman je da plati kaluzulu od 222 miliona eura.

Do sukoba je došlo nakon oštrog duela tokom fudbala na "maliće", 25-godišnjeg momka su Havijer Masćerano i Serđo Buskets morali da odvajaju od Semeda, pa je on skinuo marker i napustio trening u Majamiju.

Nejmar je trebalo da potom otputuje u Kinu gdje bi sa kompanijom "Najki" promovisao novi model kopački, prvi personalizovan i namijenjen samo njemu, ali je i to otkazano.

"Nejmar otkazuje prisustvo jer je zajedno sa predstavnicima u procesu transfera", stoji u saopštenju.

Kako se sada čini, katalonski gigant ostaće bez jednog od najboljih igrača, a 'Sveci' će, kada se izračuna i plata koju će Nejmar primati, potrošiti skoro 400 miliona eura na jednog igrača.

Umjesto njega, 'Blaugrana' želi da dovede nekoliko igrača, među kojima su najzvučniji Filipe Kutinjo i Kilijan Mbape.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.