Direktoru banke oteli Audi sa djecom, on skočio na auto da ih spasi
Ilustracija

Drama u centru Sarajeva

Direktoru banke oteli Audi sa djecom, on skočio na auto da ih spasi

Ispred sarajevskog hotela 'Holiday' u subotu uveče odvijala se prava drama kada je, za sada nepoznata osoba, pokušala oteti automobil Audi A6, a koji je vlasništvo generalnog direktora jedne banke, piše Avaz.

Naime, direktor banke parkirao se ispred hotela i, prema izjavama očevidaca, izašao iz auta da uzme nešto iz gepeka.

Automobil, u kojem je bilo dvoje djece, je ostao upaljen.

U tom momentu, za sada nepoznati muškarac je sjeo za volan i pritisnuo gas pokušavši ukrasti auto.

Direktor, znajući da su mu djeca unutra, skočio je na auto u pokretu.

Kradljivac je vozio nekoliko metara, a najvjerovatnije kada je spazio djecu, zaustavio je auto, te pobjegao u nepoznatom pravcu.

Direktor je, pak, kako ga je kradljivac vozio na autu, prema riječima očevidaca, bio sav krvav, ali sretan da je spasio djecu.

''Najvjerovatnije da je direktora neko pratio s namjerom da ukrade auto, te kada se ovaj parkirao, lopov je uletio u vozilo. Lopov ili više njih, vjerovatno, nisu znali da su djeca u autu'', kazao je izvor dobro upućen u istragu.

O ovom slučaju obaviješteno je Tužilaštvo KS i pripadnici MUP-a KS.

''Tužilaštvo je obaviješteno, a policija poduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi se rasvijetlio ovaj slučaj''. kazala je za Avaz.ba Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva KS.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.