Mesi izgovorio sudbonosno
Foto: Beta/AP

Mesi izgovorio sudbonosno "da" u svom rodnom gradu

Fudbalska zvijezda Lionel Mesi izgovorio je sinoć sudbonosno "da" u argentinskom gradu Rosariju gdje je i rođen. Mesi je oženio dugogodišnju djevojku Antonelu Rokazuro koju zna od djetinjstva, a imaju i dva sina Tijaga i Matea.

Ceremonija je održana u luksuznom hotelu, a među 260 zvanica bili su Mesijevi sadašnji i bivši saigrači iz tima i reprezentacije, između ostalih, Luis Suarez, Nejmar, Đerar Pike sa suprugom Šakirom, Sesc Fabregas, Karles Pujol, Serhio Agero, Dani Alveš, Ezekjel Laveci, Gabrijel Milito, Serhio Buskets, Žordi Alba.

Ceremonija je održana u luksuznom hotelu, a među 260 zvanica bili su Mesijevi sadašnji i bivši saigrači iz tima i reprezentacije, između ostalih, Luis Suarez, Nejmar, Đerar Pike sa suprugom Šakirom, Sesc Fabregas, Karles Pujol, Serhio Agero, Dani Alveš, Ezekjel Laveci, Gabrijel Milito, Serhio Buskets, Žordi Alba...

Na vjenčanje nije bio Kristijano Ronaldo, koji je bio pozvan, ali ga je propustio zbog Eve i Matea.

Dio gostiju doletio je u Rozario privatnim avionom.

 

La primera expedición ya ha aterrizado en Rosario. #equipomixto First expedition has arrived to #Rosario. #readyforthewedding

Објава коју дели Vanesa Lorenzo (@vanesalorenzo_) дана

Argentinski list "Clarín" piše da Mesi nije poznao nijednog svog nedavnog trenera, uključujući Pepa Gvardiolu, koji je sada u Mančester Sitiju. Na spisku zvanica nije se našao ni Dijego Maradona, fudbalska legenda Argentine.

Svečana ceremonija je održana u kraju koji je poznat po tome što njime upravlja jedna ozloglašena banda, pa su policija i obezbjeđenje budno motrili na sve zvijezde koje su bile u zvanicama - od aerodroma do "ulaznih vrata".

mesi

Vjenčanje je pratilo oko 150 novinara koji su dobili akreditacije za ulazak u posebnu prostoriju za novinare, ali nijesu mogli prisustvovati ceremoniji. Argentinski mediji nazvali su ovo vjenčanje "vjenčanjem godine" i "vjenčanjem vijeka".

Predivna scena sa vjenčanja iz Rozariju preplavila je društvene mreže.

Mesi je postao apsolutni hit na internetu zbog snimka prvog poljupca.

"Ovaj čovek može sve, ali da poljubi ženu kako treba... NE!", jedan je od komentara na društvenim mrežama.5c9768f8

Mesi je za svadbu izabrao klasično Armani odijelo, dok je njegova supruga nosila haljinu jedinstvenog dizajna sa potpisom španske firme Rosa Clara. Na haljinu punu detalja potrošeno je više od 200 sati rada, prenose španski mediji.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.