Greška bijeljinskih doktora: Zaboravili zavoj u stomaku pacijentkinje
Ilustracija

Greška bijeljinskih doktora: Zaboravili zavoj u stomaku pacijentkinje

Operacija u Bijeljini, koja je imala za cilj izliječenje pacijentkinje dobila je potpuno drugačiji epilog, zbog nesavjesnog rada doktora koji su obavili ovaj zahvat.

Naime, dvije doktorke iz Bijeline prijavljene su bijeljinskom Okružnom tužilaštvu, zbog sumnje da su počinile krivično djelo nesavjesno pružanje ljekarske pomoći, prenosi Blic.

Izvještaj protiv ljekara Tužilaštvu je podnijela Policijska uprava Bijeljina, i to protiv S. S. i S. O., koje se sumnjiče da su u avgustu prošle godine prilikom obavljanja operativnog zahvata postupale suprotno smjernicama za sprovođenje bezbjedne hirurgije i suprotno upustvu o radu operacionog bloka.

Doktorke se nisu pridržavale pravila zdravstvene struke, te su tako tokom operacije u stomaku pacijentkinje ostavile zavoj, koji je prouzrokovao teške tjelesne povrede i teško narušavanje zdravlja pacijentkinje iz Bijeljine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.