Novo rukovodstvo URE u Mojkovcu

Novo rukovodstvo URE u Mojkovcu na čelu sa Ivanom Ašaninom

"Znamo šta je najbolje za Mojkovac, nikakve mentore nećemo iz Podgorice"

Sinoć je u prisustvu četrdeset delegata izabran novi Opštinski odbor URA Mojkovac na čelu sa Ivanom Ašaninom. Ašanin je ujedno i odbornik u aktuelnom sazivu mojkovačkog parlamenta. Za potpredsjednicu odbora izabrana je Biljana Bogavac a za sekretara odbora Boško Laketić.

Pored njih novi mojkovački odbor URE brojaće još petnaest članova i to: Ljubomira Vukadinovića, Borka Mrdovića, Danila Radenovića, Veljka Dedejića, Iliju Stanića i Ivanu Ašanin, Marka Radevića, Nadu Krgović, Dragana Babovića, Milisava Vujisića, Darka Jovanovića, Sava Topovića, Goranka Smolovića, Žarka Braunovića i Vukomana Bulatovića.

Za opštinske predstavnike u stranačkim organima Foruma žena i Foruma mladih, članovi odbora izabrali su Biljanu Bogavac i Iliju Stanića.

U obraćanju novoformiranom odboru URE u Mojkovcu, predsjednik Ivan Ašanin istakao je zadovoljstvo što odbor odiše stručnošću, znanjem i energijom  i što je kao takav najbolja politička ponuda Mojkovcu.

Podsjetio je da je nezavisna lista „Za Mojkovac – Ivan Ašanin“ sa osvojenih blizu 10% podrške glasova na lokalnim izborima 2013. pristupila Građanskom pokretu URA kao najiskrenijoj građanskoj političkoj opciji u Crnoj Gori.

“Iako smo kredibilna partija u Mojkovcu sa nespornim kvalitetima i podrškom, mi se nikada nećemo voditi partijskim interesima, nama je na prvom mjestu Mojkovac i zato smo otvoreni za saradnju sa svima sa kojima dijelimo slične stavove. Naš dom  je Mojkovac, mi imamo naš dom, a poručujemo lokalnoj vlasti da je očito njihov Podgorica jer tamo idete po mišljenje, tamo se pišu saopštenja i ostalo. Prihvatamo svakog ko hoće da nam pomogne, ali mi Mojkovčani znamo šta je najbolje za Mojkovac. Nikakve mentore nećemo iz Podgorice ni od bilo kuda, ovo su lokalni izbori. Imamo program koji ćemo unaprijediti sa određenim idejama. Djelovali smo konstruktivno u lokalnom parlamentu u prethodne četiri godine ne kritikujući ako nemamo bolja rješenja i tog principa smo se držali. Ne njegujemo politikanstvo, jer našem urušenom gradu je previše toga, zato je Mojkovac i doveden na rub propasti i na granici da postane jedna veća mjesna zajednica, a sve zahvaljujući nestručnošću lokalne uprave”, kazao je Ašanin.

Drugoj redovnoj Izbornoj konvenciji  Opštinskog odbora URA Mojkovac prisustvovalo je i rukovodstvo partije na čelu sa predsjednikom Dritanom Abazovićem, potpredsjednici Suada Zoronjić i Miloš Konatar i izvršni direktor Zoran Mikić.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.