Pritvor 72 sata osumnjičenima za napad redara DF-a
Foto: Screenshot/Youtube

Pritvor 72 sata osumnjičenima za napad redara DF-a

Osnovna tužiteljka Zorica Milanović odredila tužilačko zadržavanje od 72 sata trojici osumnjičenih da su redaru DF-a juče nanijeli teške povrede.

Kako je za Vijesti kazao zajednički advokat osumnjičenih Lazar Aković, pritvor im je određen zbog mogućeg uticaja na svjedoke. 

Jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandć, kazao je juče da su dvojica njegovih članova obezbjeđenja Dejan Gojković i Goran Nikezić napadnuti ispred prostorija Nove srpske demokratije.

Nakon incidenta su uhapšeni Davor Zlatičanin, Gledis Čekaj i Đorđije Šunjević koji su, kako se sumnja, u tuči učestvovali sa jedne strane, i Gojković i Nikezić na drugoj strani.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.