Evo u čemu je Milo Đukanović gubio i od koga(VIDEO)
Milo Đukanović

Evo u čemu je Milo Đukanović gubio i od koga(VIDEO)

Lider Dpsa i bivši premijer Crne Gore Milo Đukanović poznat je kao veliki ljubitelj košarke. U tom sportu je ipak redovno gubio od Mute Nikolića

Pošto je tokom svoje 48-godišnje karijere prošao kroz sve važne košarkaške klubove, Muta Nikolić je postao veliko ime u sportu bivše Jugoslavije i Srbije. Dok je bio trener "Budućnosti", živio je u Crnoj Gori i tada imao priliku da se druži sa Đukanovićem. 

Zajedno su voljeli da igraju košarku, ali su znali i da se posvađaju kada treba.

Nikolić je o druženju sa Milom i mečevima u basketu govorio u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na Prvoj televiziji.

Ivanović je naveo da je to najbolji period u istoriji podgoričkog kluba sa 47 pobjeda u nizu.

Voditelj je pitao trofejnog stručnjaka da li je istina da je sa Đukanovićem redovno igrao basket i da ga je stalno dobijao.

"Jeste.Ja sam živio u Podgorici a u slobodno vrijeme smo išli na more gdje smo igrali basket od 6 do 9. Milo je volio da igra basket i igrao je dobro. Ja sam mu bio interesantan pošto sam znao da igram. Sa mnom su u ekipi uvijek bili stariji saigrači. Ja pobjednik a Milo pobjednik i dok su saigači prijavljivali i kad nije faul " predsjedniče faul", ja to ne, ja odmah u fight. Bilo je jakih duela- kazao je Nikolić dodajući i da je Milovo obezbjeđenje brinulo da im Muta ozbiljno ne ozlijedi šefa.

Nikolić je istakao da je Milo bio fer protivnik i njegov dobar prijatelj.

U nastavku pogledajte snimak emisije a dio u kojem Nikolić govori o druženju sa Đuaknoviće pogledajte od 50. minuta.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.