Emir Kusturica povrijeđen u udesu, auto sletjelo s puta
Emir Kusturica

Na putu Čačak - Beograd

Emir Kusturica povrijeđen u udesu, auto sletjelo s puta

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u utorak povrijeđen je reditelj Emir Kusturica, javio je B92, pozivajući se na portal Srbijadanas.

Nezgoda se dogodila na putu Čačak - Beograd, kada je vozilo marke "Mercedes" kojim je upravljao Vićentije Savić (67), sletjelo s puta.

Tom prilikom povrijeđeni su vozač i suvozač, filmski reditelj Emir Kusturica, prenosi B92.

Saviću i Kusturici ljekarska pomoć je ukazana na mjestu događaju, nakon čega su upućeni da se radi daljih pregleda jave u bolnicu u Valjevu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.