Makron: Rukovanje sa Trampom
Tramp i Makron

Makron: Rukovanje sa Trampom "nije bilo naivno"

Francuski predsjednik Emanuel Makron ocijenio je danas neobično rukovanje s američkim predsjednikom Donaldom Trampom kao "trenutak istine" koji je pokazao da on nije naivan.Makron je rekao za francuski list Žurnal du Dimanš (Le Journal du Dimache) da njegovo rukovanje s Trampom "nije bilo naivno".

"Čovjek mora da pokaže da neće praviti male ustupke, čak ni simbolične, ali da ne treba ni da pretjeruje", kazao je on.


Jelisejska palata potvrdila je agenciji Asošiejted pres istinitost komentara koje je francuski predsjednik dao francuskom listu.

Makron i Tramp, koji su se u četvrtak prvi put sastali u Briselu, neobično su se rukovali, dugo i veoma čvrsto, što su mnogi protumačili kao trenutak "muške" diplomatije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.