Baka oborila rekord u trci na 400 metara
Foto:Screenshot

Baka oborila rekord u trci na 400 metara

BETI Linberg oborila je rekord u trci na univerzitetu Emori na 400 metara za žene starije od 90 godina i postavila novi koji sada iznosi 3:05.01.

Kada je u pitanju obaranje rekorda, za Beti to nije ništa nepoznato jer je prošle godine oborila svjetski i nacionalni rekord u trci na 800 metara koji sada iznosi 6:57.56, prenosi „Foks 13“.

- Vrlo sam zadovoljna time što sam uradila. Kao da sam čula ljude kako viču, ali sam bila jako koncentrisana da izdržim poslednjih 100 metara – rekla je Beti.

Dodala je kako je ove godine bila pod velikim pritiskom jer je znala koliko je iznosio dotadašnji rekord. Kaže i da joj se činilo da su svi znali koliki je rekord. 

- Moja ćerka, moj sin i moj zet su bili tamo. Pojavio se i moj lični trener, kao i svi ostali članovi kluba. Zbog toga sam i bila pod velikim pritiskom – naglasila je Beti, prenijele su Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.