Božo Vrećo: Iz Sarajeva me odvodi ljubav, još ne znam datum vjenčanja
Izvor:Facebook

"Udaja/ ženidba kako god"

Božo Vrećo: Iz Sarajeva me odvodi ljubav, još ne znam datum vjenčanja

Popularni izvođač sevdalinki iz BiH Božo Vrećo (33) komentarišući medijske članke o stupanju u brak, saopštio je da se seli sa svojim partnerom ali da datum vjenčanja još nije određen.

"Znate da ja nikad ništa ne krijem od vas pa zato i pišem ovog jutra da vas lijepo obavjestim o svemu vezano za moju vezu,jer se već piše o udaji/ ženidbi kako god. Znate da sam rekao da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići tek onda ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije, tako da,moja ljubav uskoro dolazi po mene, već idući mjesec mi se selimo u naš dom, moj partner je kupio kuću za nas i jako se radujemo novom životu,moja karijera nastavlja se istim tokom, na jesen veliki sarajevski koncert i puno koncerata širom Evrope do kraja godine,
i naravno da ću dolaziti,zbog svih koji me vole, uvijek, Sarajevo će uvijek biti dio mene i voljeni grad,jučer sam propratio kako žuta štampa bez mojeg odobrenja i izjave objavljuje vijest o mom vjenčanju,pa moram reći da još ne znamo datum kad će se desiti ove godine al kad bude ja ću vas kao i uvijek obavjestiti", napisoa je Božo na Fejsbuku.

Kako je dodao, vjenčanje će biti intimno i romantično za par prijatelja i blisku rodbinu i bez medija.

Umjetnik nije propustio priliku da sa svojim pratiocima podijeli osjećaj zadovoljstva:

"Jako sam sretan voljeni moji,Bog me usrećio sa ljubavlju najdivnije osobe na svijetu, koja me poštuje, razumije, osjeća i beskrajno voli.Hvala vam na ljubavi, na razumjevanju i volite,
uvijek volite svim srcem, baš onako kako vi mene volite i baš onako kako ja vas volim!

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.