Fudbaler uhapšen usred utakmice
Ilustracija

Brazil

Fudbaler uhapšen usred utakmice

U Brazilu je zabilježen nesvakidašnji slučaj kada je fudbaler uhapšen usred utakmice, naočigled drugih igrača i navijača.

Naime, tokom niželigaške utakmice na stadionu "Arthur Mesquita Dias" u gradu Porto Alegre uhapšen je Marlon Natjanael Aleksandar Lima (21), fudbaler Sapukaensi.

Lima, koji je sjedio na klupi za rezervne igrače, uhapšen je kada se igrala 15. minuta utakmice.

Policija vjeruje da je Lima s još nekoliko osoba, kidnapovao neimenovanog muškarca te njegovom kreditnom karticom kupovao skupocjene stvari.

Osim njega, uhapšeno je još šest osoba pod istom sumnjom.

Iz policije su kazali kako je žalosno da se fudbaler dovodi u vezi sa pomenutim krivičnim djelom.

Inače, ovom fudbaleru ovo nije prvi put da je uhapšen. Prošle godine ga je policija uhapsila dok je bio u automobilu koji je ranije prijavljen kao ukraden.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.