Fudbaler Evertona Lenon zadržan na psihijatriji
Foto: AA

Potrebna ljekarska pomoć

Fudbaler Evertona Lenon zadržan na psihijatriji

Bivši engleski reprezentativac i fudbaler Evertona Aron Lenon zadržan je na psihijatriji radi “psihičkih problema i stresa“, prenosi Anadolija.

Lenona je na psihijatriju dovela britanska policija koja ga je u nedjelju “u nestabilnom stanju“ pronašla na izlasku sa autoceste u Salfordu.

Nekada jedan od najtalentiranijih fudbalera 30-godišnji Lenon je pristao potražiti ljekarsku pomoć tek nakon 20-minutnog uvjeravanja od strane policajaca.

Uprava Evertona je potvrdila informaciju o hospitalizaciji i poručila da će pružiti svu podršku Lenonu i njegovoj porodici.

I iz kluba je saopšteno da je riječ o prihičkim problemima izazvanim stresom.

Lenon je posljednji put u timu Evertona bio 21. februara, a potom je menadžer tima Ronald Kuman u martu saopštio da Lenon nije “fizički spreman“ za nastupe, ali nije otkrivao detalje o čemu je zapravo riječ.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.