Ovu pozu muškarci obožavaju, a žene izbjegavaju
Ilustracija

Ovu pozu muškarci obožavaju, a žene izbjegavaju

Mišljenja pripadnica ljepšeg pola su podijeljena, ali jedno je sigurno - muškarci obožavaju "kaubojku".

Žene generalno gledaju da izbjegnu pozu gdje su one na muškarcu jer strahuju da time njihov partner ima uvid u sve njihove tjelesne nedostatke. A ironično, upravo zbog tog pogleda muškarci uživaju u kaubojci, a podjednako im prija i činjenica da je tada njihova partnerka dominantna, piše portal žena.rs.

A o čemu tačno muškarci razmišljaju tada?

Gdje s rukama?

Kako su im u ovoj pozi ruke sasvim slobodne, muškarci se uglavnom pitaju gdje će pre sa njima, a uglavnom završe na grudima njihove partnerke.

Pogled na grudi

Priča iz prvog pitanja se ne zaustavlja samo na šakama. Muškarci posebno vole ovu pozu jer imaju krupan plan grudi.

Da mi je samo kamera pri ruci

Dok žene razmišljaju koje sve nedostatke u ovoj pozi pomogu da pokažu, muškarac uživa u prizoru i želi da ga zapamti.

Ovo je najbolja poza

Seks poza u kojoj ne ulažete napor a uživate je, realno, svima najdraža.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.