Gvardiola najbolji trener u februaru, Kejn najbolji fudbaler
Pep Gvardiola

Gvardiola najbolji trener u februaru, Kejn najbolji fudbaler

Fudbaler Totenhema Hari Kejn proglašen je danas za najboljeg fudbalera Premijer lige u februaru, dok je nagradu za najboljeg trenera dobio Pep Gvardiola iz Mančester sitija.

Kejn je u tri utakmice u Premijer ligi postigao četiri gola i četvrti put je osvojio nagradu za najboljeg igrača mjeseca.

"Februar je bio dobar mjesec za mene, ali i za ekipu, čast mi je što sam dobio ovu nagradu", rekao je Kejn, prenijeli su britanski mediji.

Posle 27 kola u Premijer ligi, Totenhem je drugi na tabeli sa 10 bodova zaostatka za vodećim Čelsijem.

Za najboljeg trenera u februaru proglašen je Pep Gvardiola iz Mančester sitija. Njegova ekipa je ostvarila tri pobjede u tri utakmice, ali je i dalje treća na tabeli sa 10 bodova zaostatka za Čelsijem.

Siti ima isti broj bodova kao drugoplasirani Totenhem, ali je treći zbog lošije gol razlike.

Zbog utakmica u Ligi šampiona i FA kupu, Siti je u februaru odigrao tri utakmice u prvenstvu, protiv Vest Hema (4:0), Svonsija (2:1) i Bornmuta (2:0).

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.