Počelo snimanje dugometražnog igranog filma ,,Mornarica”
Sa snimanja filma

Herceg Novi

Počelo snimanje dugometražnog igranog filma ,,Mornarica”

U Herceg Novom, počelo je snimanje dugometražnog filma “Mornarica” crnogorskog nagrađivanog reditelja i scenariste Ivana Salatića. Film se realizuje u produkciji Meander Film iz Crne Gore, Non Aligned Films iz Srbije i Gustav Film iz Slovenije. Film je sufinansiran od strane Ministarstva kulture Crne Gore, saopštio je producent filma, Dušan Kasalica.

''”Mornarica” je priča o djevojci koja radi na kruzeru i slučajno se iskrcava u Đenovu. Nakon kratkog perioda provedenog u Đenovi vraća se kući u Crnu Goru. U pokušaju da razumije ljude koji je okružuju, a i samu sebe, Sanja se ukrcava na novo putovanje – potragu za sopstvenim identitetom'', navodi se u saopštenju.

a000048

Uloge tumače Ivana Vuković, Danilo Babović, Jasna Đuričić, Boris Isaković, Momo Pićurić, Luka Petrone, sa kojim je Salatić sarađivao na kratkim filmovima. Direktor fotografije je Ivan Marković, scenograf Dragana Baćović, kostimograf Lidija Andrić, snimatelj zvuka Luka Barajević dok je producent filma Dušan Kasalica. 

Premijera filma se očekuje 2018.godine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.