Još jedan nezaoblizani proljećni trend kome nećete odoljeti (FOTO)
Ilustracija

Od djevojke napravi princezu

Još jedan nezaoblizani proljećni trend kome nećete odoljeti (FOTO)

Proljeće nam je pred nosem, što znači da je vrijeme da obnovimo stvari u garderoberu ili da ga dopunimo novim. Košulja sa viktorijanskom kragnom biće apsolutni must ove godine. Pa, ako želite da budete princeza, evo načina.

Ovaj modni trend predlaže jedna od vodećih modnih kompanija Dolce & Gabbana.

 

@taashasz је поделио/ла објаву дана

Romantične košulje, tanki džemper i bluze ukrašeni su karnerima na kragni i rukavima viđaćemo često ovog proljeća.

Modni znalci savjetuju da ne pretjerujemo. Dakle, ne želite da furate fazon Luj XIV i da sve bude retro, zato je poželjno da ovaj tip košulje komibinujete sa sa farmerkama, suknjama sa visokim strukom, poslovnim pantalonama itd.

 

Објава коју дели Stella Meligan (@stellameligan) дана

Najveći broj dizajnera je ove godine insipirisan viktorijanskom modom. Istina je ona čuvena fraza – sve se prije ili kasnije vrati u modu, pa čak i kad je vjekovima star. 

 

Објава коју дели H&M (@hm) дана

 

Noizz

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.