"Pozdravi nekog" premijerno odigrana u Dodestu (FOTO)

Mladiinfo Montenegro glumačka amaterska grupa (MAGG) izvela je premijeru predstave “Pozdravi nekog” u Kulturno Informativnom Centru “Budo Tomović”, u sali Dodesta.

Predstava “Pozdravi nekog” je rezultat adaptacije istoimene knjige čiji autori su Vesna Ognjenović i Budimir Nešić, dok je adaptaciju uradila glumica Marija Rakočević u režiji Đorđija Tatića.

Svi prisutni su mogli da čuju priču o životima djece u domu, koja su doživjela neki oblik nasilja u porodici tokom svog djetinjstva. Glavni dio radnje je okrenut događajima koji su pratili živote djece koja su napuštena, napaćena i sa jakim emocionalnim i duševnim posljedicama.

DSC0614

Sala Dodest bila je ispunjena do posljednjeg mjesta i burni aplauzi ispratili su svaku tačku. Zadovoljstvo publike bilo je na najvišem nivou.

Predstavu su igrali glumci amateri: Jelena Pajović, Dragana Vujisić, Bojana Tomović, Danilo Stefanović, Marija Jeknić, Tajana Nedić, Balša Vukčević, Danka Bubanja, Naida Bibežić, Katarina Jeknić i Stefan Boljević.

DSC0637

MAGG će se predstaviti i nikšićkoj publici, 13. marta u sali “Zahumlje”. Takođe predstava će se igrati i u Gradskim opštinama Tuzi i Golubovci, kao i na Međunarodnom festivalu glumaca u Bijelom Polju.

DSC0678

NVO Mladiinfo Montenegro bavi se promocijom volonterizma i podsticanjem mladih na aktivno uključivanje u život zajednice. M!M je osnovana sa ciljem da poboljša položaj mladih u Crnoj Gori, kroz informisanje, edukaciju i njihovo aktivno učešće u društvu. Naša vizija su mladi kao ključni akteri razvoja zajednice.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.