Konte se vraća u Italiju?
Antonio Konte

Senzacionalna vijest

Konte se vraća u Italiju?

Senzacionalnu vijest javila je jutros rimska "Republika" koja piše da italijanski trener ne uživa u Londonu, iako ima blistave rezultate i na putu je ka tituli, a nije, navodno, ni u najboljim odnosima sa Romanom Abramovičem.

Ruski tajkun, vlasnik kluba, neće opredijeliti mnogo novca za ljetnji prelazni rok, piše "Republika", ali je najveći problem to što nije dozvolio Konteu da promijeni stručni štab i angažuje trojicu novih ljudi.

Pozadina svega je, međutim, kontakt koji je Konte ostvario sa Interom, odnosno sa čelnicima kompanije "Suning", koji imaju ambiciozne planove sa klubom iz Milana.

Kontea je zainteresovala priča, tvrdi list, pa je spreman da raskine ugovor sa Čelsijem, koji mu važi do jula 2019. godine, a čelnici Intera da plate 30 miliona eura za njegovo obeštećenje.

Inter se bori za plasman u Ligu šampiona, ali ima male šanse da dođe do evropske elite, jer kasni šest bodova za trećeplasiranim Napolijem.

U opasnosti je i Liga Evrope, milanski klub je trenutno šesti, sa dva boda manje od Lacija, a tri od Atalante, pišu Vijesti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.