Večeras pogledajte u nebo i ostavriće vas se sve želje, ali pod ovim uslovom
Ilustracija

Večeras pogledajte u nebo i ostavriće vas se sve želje, ali pod ovim uslovom

Sve želje koje se noćas zamisle trebalo bi i da se ostvare, a najbolje je zamisliti ljubavnu želju, jer je Venera sinonim za ljubav i vrijednosti, a Jupiter – za dobrotvorstvo.

Ovog vikenda Venera i Jupiter se spajaju u svemiru i ovo je izuzetno rijedak događaj koji će se ponoviti za pola vijeka.

Venera i Jupiter se neće spojiti u bukvalnom smislu, samo će ljudskom oku izgledati da su spojeni. Ali, u stvari, oni će biti razdvojeni milijardama kilometara.

Slične planetarne konjukcije su prilično česte, dešavaju se nekoliko puta u toku decenije. Međutim,spajanje Venere i Jupitera je retko. Sljedeći put će se sastati 2065.

Konjukcija je bitna i onima koji vjeruju u astrologiju.

Naime, prema uvreženom mišljenju, sve želje koje se noćas zamisle trebalo bi i da se ostvare, a najbolje je prema riječima pojedinih astrologa, zamisliti ljubavnu želju, jer je Venera sinonim za ljubav i vrijednosti, a Jupiter za dobrotvorstvo.

Ali ima jedna caka, potrebno je da želju zamislite tačno u 22.30 časova, jer će tada ove dvije planete biti najbliže jedna drugoj.

Srećno!

Kurir.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.