Seminar Mreže mladih i Konzervativne partije Velike Britanije
Sa seminara

PzP

Seminar Mreže mladih i Konzervativne partije Velike Britanije

Trening seminar koji je u toku, organizovan je od strane Pokreta za promjene u saradnji sa Britanskom konzervativnom partijom a uz podršku Vestiminister fondacije – samo je nastavak već deceniju duge saradnje između ova dva politička subjekta, saopšteno je iz PzP-a.

„Pokret za promjene je od svog osnivanja prepoznat kao reformska, proevropska i autentično konzervativna stranka koja je bila prirodni partner Konzervativnoj stranci Velike Britanije, jednoj od najstarijih i najuglednijih političkih partija u svijetu. Ta saradnja ne samo da je nastavljena, već je pokazala da PzP ima nesumnjiv međunarodni kapacitet što samo potvrđuje nedavna pozivnica predsjedniku stranke Nebojši Medojeviću da prisustvuje inauguraciji američkog predsjednika Donalda Trampa,“ naglasili su iz PzP-a.

Iz ove stranke je saopšteno da će tokom seminara, biti riječi o organizovanju terenske kampanje ali će biti i predstavljena kampanja DF koja se pokazala superiornom u odnosu na konkurenciju i koja im je, kako su istakli, na oktobarskim izborima donijela ubjedljiv rezultat.

Seminaru prisustvuju članovi Mreže mladih Pokreta za promjene iz svih crnogorskih opština koji su dali značajan doprinos u kampanji koalicije DF.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.