Đoković  pobijedio Dimitrova
Novak Đoković

Pariz

Đoković pobijedio Dimitrova

Novak Đoković uspio je da se plasira u četvrtfinale mastersa u Parizu pobjedom nad Grigorom Dimitrovim rezultatom 4:6, 6:2, 6:3.

Duel sa bugarskim teniserom bio je sve, samo ne lak, a poslije prvog seta činilo se da je najbolji teniser svijeta na putu rane eliminacije, što bi mu pošteno zaljuljalo tenisku krunu sa glave.

I pored vrlo nervozne partije u prvom dijelu meča i neuobičajeno velikog broja grešaka, Đoković je uspio da se podigne i, na kraju, zabilježi važan trijumf poslije dva sata i 25 minuta borbe.

Novakov rival u četvrtfinalu biće Marin Čilić. Hrvat je u četvrtak bio bolji od Davida Gofana rezultatom 6:3, 7:6 (11:9).

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.