Putinov neprijatelj: Katarina Radivojević već godinu dana u vezi sa bogatim Rusom?
Katarina Radivojević i Mihailo Hodorkovski

Ljubav na prvi pogled

Putinov neprijatelj: Katarina Radivojević već godinu dana u vezi sa bogatim Rusom?

Glumica Katarina Radivojević (37), koju publika pamti po ulozi Zone Zamfirove u istoimenom filmu, već je neko vrijeme u vezi sa nekada najbogatijim Rusom i velikim kritičarem Vladimira Putina, Mihailom Hodorkovskim.

Kako pišu srpski mediji, lijepa glumica i bogati Rus upoznali su se prije godinu dana u Los Anđelesu gdje su i započeli vezu. “Upoznao ih je Mihailov advokat. Ruski bogataš se zaljubio u Katarinu na prvi pogled. I ona je poludjela za njim i zbog njega je zamrznula jajne stanice jer joj otkucava biološki sat”, rekao je izvor blizak glumici i dodaje da Radivojevićeva samo zbog Hodorkovskog ide u Los Anđeles.

“Mihail finansira Katarinu, on joj plaća put u Ameriku, kao i boravak tamo. Njemu je zabranjen ulazak u Rusiju, pa se viđaju samo u Los Anđelesu i Berlinu. Katarina se zaljubila, ali je uplašena zbog romanse s njim, stalno briše poruke, stalno je u nekom strahu. Mihail nema porodicu, ni djecu, što je njoj važno. Hodorovski nema više novca kao što je nekada imao, sve mu je maltene oduzeto”, dodaje izvor.

Glumica navode o vezi nije komentarisala.

Nezavisne novine

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.