Koncert Andrije Jovovića 3. septembra u Ministarstvu kulture
Ilustracija

Koncert Andrije Jovovića 3. septembra u Ministarstvu kulture

U Ministarstvu kulture će, u subotu 3. septembra u 20 sati, nastupiti pijanista Andrija Jovović.

Solistički koncert mladog umjetnika je uvod u predstojeće studije klavira na Konzervatorijumu u Beču koje će pohađati kao jedan od malobrojnih, selektovanih mladih umjetnika sa naših prostora, saopšteno je iz Ministarstva.

Od prvog pojavljivanja, tokom pohađanja niže muzičke škole, i kasnije tokom muzičkog školovanja, Andrija Jovović je bio laureat državnih i međunarodnih nagrada na festivalima na kojima je učestvovao u zemlji i inostranstvu.

Na koncertu u Ministarstvu kulture interpretiraće neka od najznačajnijih djela pijanističke literature Mocarta, Betovena i Šopena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.