Federer ne igra na US openu  zbog povrede koljena
Rodžer Federer

Federer ne igra na US openu zbog povrede koljena

Jedan od najboljih tenisera današnjice, Švajcarac Rodžer Federer, neće igrati na US Openu jer je trudan!

Tako je bar izvijestila američka kablovska TV stanica "Tennis channel". Naravno, u pitanju je veliki gaf ove specijalizovane teniske televizije koja je svojim gledaocima željela da predstavi igrače koji će propustiti posljednji Gren slem sezone.

Pored imena Rodžera Federera stoji objašnjenje da je Švajcarac trudan i da zato neće igrati na Flešing Medouzu. Istina je da Federer odsustvuje zbog povrede koljena i da ga neće biti do kraja ove sezone.

Moguće da je autore na ovu grubu grešku natjerala činjenica da Viktorija Azarenka odsustvuje zbog trudnoće. Osim Federera i Azarenke, odsutni su Tomaš Berdih (slijepo crijevo), Marija Šarapova (suspenzija zbog dopinga) i Sloan Stivens (stopalo).

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.