Ples Novaka u Njujorku oduševio publiku i internet! (VIDEO)
Novak Đoković

Nakon pobjede u prvom kolu US Opena

Ples Novaka u Njujorku oduševio publiku i internet! (VIDEO)

Novak Đoković je od ranije poznat kao sjajan zabavljač, a u to smo mogli još jednom da se uvjerimo poslije pobjede nad Jiržijem Janovičem u prvom kolu US Opena (3:1).

Đoković je po završetku meča imao obavezan intervju na terenu, te je iskoristio priliku da se zahvali organizatorima na sjajno organizovanoj ceremoniji otvaranja gdje je nastupio legendarni pjevač Fil Kolins.

Novak je potom zapjevao jedan od njegovih hitova, uz riječi da je to htio da uradi.

"I can't dance, I can't talk, only thing about me is the way I walk" (Ne mogu da plešem, ne mogu da pričam, jedina stvar koja govori o meni je način na koji hodam), otpjevao je Đoković i pobrao velike ovacije.

Publiku je posebno impresionirao njegov ples uz pjesmu koju je zapjevao.

Pogledajte:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.