U Tivtu 18 odsto više turista nego prošle godine, u Budvi devet odsto više
Ilustracija/ Foto: AA

Najviše u privatnom smještaju

U Tivtu 18 odsto više turista nego prošle godine, u Budvi devet odsto više

U Budvi trenutno boravi 33.996 hiljade zvanično prijavljenih turista, devet odsto više nego u istom periodu prošle godine, a u Tivtu 18 odsto više nego u istom periodu prošle godine odnosno 5,3 hiljade zvanično prijavljenih turista.

Iz budvanske Turističke organizacije je saopšteno da je od ukupnog broja turista 4.685 iz Crne Gore, dok su njih 29. 311 strani gosti.

U privatnom smještaju boravi najviše turista, 20.171, u hotelima 13.300 posjetilaca, dok su odmarališta i kampovi ugostili 190, odnosno 137 turista.

Iz tivatske Turističke organizacije je saopšteno da je od ukupnog broja turista, samo 49 iz Crne Gore, dok su svi ostali strani gosti, prenosi Boka News.

U privatnom smještaju boravi najviše turista, njih 4,4 hiljade, u hotelima 708 posjetilaca, dok su odmarališta i kampovi ugostili 115, odnosno 27 turista.

Portal Analitika

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.