Ilustracija

RIO 2016

"Lavice" sa pet poraza završile takmičenje na Olimpijskim igrama

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je danas od Brazila 29:23 (12:10), u utakmici posljednjeg, petog kola "A" grupe olimpijskog turnira u Rio de Žaneiru.

Crnogorske rukometašice, koje su osvajači srebrne medalje na olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, ovogodišnji nastup na igrama završile su bez bodova. Prije Brazila izgubile su od Španije 25:19, Angole 27:25, Rumunije 25:21 i Norveške 28:19. 

Brazil je ranije obezbijedio plasman u četvrtfinale, a danas je upisao četvrti trijumf i kao prvoplasirani završio takmičenje u grupi. 

Najefikasnija u brazilskoj selekciji bila je Paula Ana Belo sa šest, dok je gol manje postigla Aleksandra Martinez. 

U selekciji Crne Gore, Biljana Pavićević bila je najefikasnija sa šest golova, dok su po četiri upisale Majda Mehmedović, Katarina Bulatović i Jovanka Radičević 

U ostalim mečevima "A" grupe, sastaće se Norveška-Rumunija i Španija- Angola.

Anadolija

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.