Zoran Kalezić, Zvonko Bogdan i Halid Bešlić na Festivalu tamburaških orkestara
Bijelo Polje

Od 28. do 30. jula na gradskom trgu u Bijelom Polju

Zoran Kalezić, Zvonko Bogdan i Halid Bešlić na Festivalu tamburaških orkestara

Od 28. do 30. jula na gradskom trgu u Bijelom Polju održaće se četrnaesti Festival tamburaških orkestara.

U okviru tri programske večeri nastupiće 18 ansambala, iz pet država. Predstaviće se ansambli iz Mađarske, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, kao i iz Crne Gore.

Na ovogodišnjem festivalu specijalni gosti su Zoran Kalezić, Zvonko Bogdan i Halid Bešlić.

Zvanični program Festivala počinje u četvrtak 28. jula u 20 sati i 30 minuta na gradskom trgu, a u okviru prve večeri nastupiće TO “Limski biseri”, TO “Bjelopoljski tamburaši”, GTO Pljevlja, TO “Podgorički tamuraši”, a gost večeri je Zoran Kalezić, kome će Opština Bijelo Polje uručiti Priznanje, povodom 50 godina umjetničkog rada.

Kako će izgledati program naredne dvije večeri pogledajte:

ifto2016

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.