Rijana zna kako da odabere kostim! A vi?
Rijana

Rijana zna kako da odabere kostim! A vi?

Izabrali ste šaru koja vam odgovara, privlačan kroj, omiljenu boju i kostim vam je u svlačionici savšeno legao. Da li ste sigurni da će se tako ponašati i kad ga budete nosili na plaži.

Postoji mogućnost da neće.  Kad izaberete kostim koji vam odgovara isprobajte i da li će ostati lijepo pripijen uz tijelo kad se krećete.
Ako ga stalno budete vukli, namiještali i popravljali nećete djelovati atraktivno, prije trapavo.

Evo i savjeta kako da ga stvarno isprobate:

Za modele bez bretela
Sagnite se i dodirnte prste na nogama a zatim se ispravite i dignite ruke iznad glave. Ako kostim ostane na mjestu, a vi nemate potrebu da ga povučete ili popravite pronašli ste pravi model. Kupite ga. Ako se ne osjećate sigurno pogledajte drugi model.

Donji dio
Napravite iskorak i čučanj.  Svaki kostim će se malo pomjeriti, ali ako vam se gaćice mnogo pomjeraju ili usjecaju, potažite drugi broj  ili kroj…

Za modele sa uskim trakama
Prvo provjerite da li su trake suviše uske i da li se usijecaju u kožu. Zatim uradite nekoliko uobičajenih pokreta, sagnite se kao da vezujete pertle, podignite ruku i istegnite se, stavite torbu na rame. Bretele ne bi smjele da se pomijeraju, baš kao i grudnjak.

Za modele koji se vezuju

Ovo djeluje lako. Mislite da je dovoljno samo da ostane vezan. Za donji dio koji se vezuje probajte iskorak i čučanj. Gornji dio koji se vezuje testirajte uobičajenim pokretima koje pravite kad podižete ruke. Obratite pažnju da li je materijal previše klizav i da li je čvor i dalje čvrst.

Kostim mora lijepo da leži na tijelu, pogledajte Rijanu

115166profimedia0288586166630x0

Ako vam kostim lijepo prijenja i kad se krećete, kupite ga.

Na moru uveče često zna da zahladi. A sako je uvijek dobro rješenje. Preko tanke haljine, farmerki i topa, a ako ste na moru može i preko gornjeg dijela kupaćeg kostima.

Blic žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.