Kako na prvi pogled da procijenite da li je loš u seksu
Ilustracija

Istraživanje naučnika

Kako na prvi pogled da procijenite da li je loš u seksu

Tek si ga upoznala i oduševila si se kako mu je kosa uredno očešljanja, svaka dlaka na svom mjestu. Košulja savršeno ispeglana, nema ni jedne jedine zanoktice, i iznervira se čim mu se malo blata nađe na cipeli. Jednom riječi, on je perfekcionista i to ti se sviđa - sve dok se završite u krevetu.

Loša vijest za muškarce perfekcioniste. 

Naučnici su nedavno istraživali kako se ova osobina odražava na seks i zaključili da umjesto sjajne izvedbe, partner "cjepidlaka" dobija anksioznu partnerku sa nedostatkom samopouzdanja, koja vremenom postaje prilično nezainteresovana za ljubavne vratolomije i sklona je da ih odlaže uz dobro poznate izgovore, poput glavobolje, obaveza i iscrpljenosti. 

Isto tako, žene koje od partnera očekuju vještine Kazanove, najvjerovatnije će biti nezadovoljne jer muškarac pod pritiskom često omane. S druge strane, dame koje sebi postavljaju visoke standarde kad je u pitanju seksualni čin, imaju veću želju za vođenjem ljubavi i lakše se uzbuđuju. Ali, sklonije su da sebe krive ako nešto krene po zlu. 

I zato, psiholozi savjetuju da se, umjesto zamišljanja kako idelan seksualni čin treba da izgleda, prepustite uživanju jer je to siguran put za dobar, pa i savršen seks.

Prva.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.