Učesnik
Maid Hećimović

"Dok on te ljubi"

Učesnik "Iks faktora" Maid Hećimović premijerno predstavio svoju prvu pjesmu (VIDEO)

Popularni pjevač Maid Hećimović učesnik prve sezone regionalnog takmičenja Iks Faktor premijerno je predstavio spot za numeru "Dok on te ljubi".

Spot koji je snimljen u Makedoniji režirao je Dario Janković. 

"Dragi prijatelji poslušajte i pogledajte moju prvu pjesmu i spot!!! Nadam se da će vam se svidjeti barem upola onoliko koliko se meni svidja! Hvala svim ali svim ljudima koji su mi na bilo koji način pružili podršku!!! Slušajte, dijelite i uživajte - napisao je Maid na Facebook-u.

Uživajte u spotu:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.