Zvezda izgubila od Fenerbahčea
Foto:Starsport

Drugi poraz

Zvezda izgubila od Fenerbahčea

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su sinoć u Beogradu od Fenerbahčea sa 65:88 (20:23, 8:18, 18:22, 19:25), u utakmici drugog kola Grupe E u Top 16 fazi Evrolige i pretrpjeli drugi poraz.

Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Kvinsi Miler sa 21 poenom i on je jedini igrač sa dvocifrenim brojem poena. Marko Gudurić postigao je devet, a Stefan Jović osam poena.

U ekipi Fenerbahčea, koju sa klupe predvodi srpski trener Željko Obradović, najefikasniji je bio Luidji Datome sa 21 poenom, dok je dobru partiju prikazao i Jan Veseli sa 15 poena, 15 skokova, pet blokada i tri asistencije, i Bobi Dikson sa 17 poena, pet skokova i 11 asistencija. 

Bivši košarkaš Zvezde Pero Antić postigao je 12 poena, a bivši košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović sedam poena. Protiv svog bivšeg tima igrao je i Nikola Kalinić, ali se on nije upisao u strijelce.

Delije obilježile godišnjicu Mojkovačke bitke: Crna Gora i Srbija to je jedna familija(VIDEO)

Veseli, nekadašnji igrač Partizana, provocirao je publiku nakon svojih poena i atraktivnih poteza, što je izazvalo bijes domaćih navijača, pa je u finišu utakmice više desetina predmeta uletjelo na teren, dok ga trener Fenerbahčea Željko Obradović nije zamijenio tri minuta prije kraja.

Zvezda je tako pretrpjela treći poraz u sezoni od Fenerbahčea, pošto su igrali u istoj grupi i u prvoj fazi takmičenja.

U trećem kolu Zvezda će u četvrtak igrati u Atini protiv Panatinaikosa, a Fenerbahče na domaćem terenu protiv Lokomotive Kuban.

Beta

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.