Peković se vratio na parket, 12 poena za 16 minuta
Foto:Getty images

Poslije devetomjesečne pauze

Peković se vratio na parket, 12 poena za 16 minuta

Centar Minesote Nikola Peković vratio se na parket poslije devetomjesečne pauze.

Crnogorski košarkaš zaigrao je 16 minuta u novom porazu Timbervulvsa i postigao 12 poena (3/4 iz igre, 6/6 slobodna) uz po dva skoka i izgubljene lopte.

Predsjednik Partizana nije igrao od marta prošle godine zbog povrede Ahilove tetive, a tek je nedavno počeo da trenira uz kontakt.

Očekuje se da Peković u nastavku sezone ima ograničenu minutažu, kako bi se postepeno vraćao u ritam i izbjegao nove povrede koje ga muče posljednjih nekoliko sezona.

Svakako će njegov povratak umnogome rasteretiti centra Karl-Entonija Taunsa kojem su jedina podrška u reketu bili Đorđi Dijeng i veteran Kevin Garnet, koji prije svega ima mentorsku ulogu.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.