Šehović i Matović najbolji košarkaši u 2015. godini

KSCG

Šehović i Matović najbolji košarkaši u 2015. godini

Košarkaški savez Crne Gore uručio je večeras priznanja najboljim pojedincima u 2015. godini. Košarkaš Budućnost Volija Suad Šehović i košarkašica Budućnost Bemaksa Irena Matović, najbolji su košarkaši u 2015. godini, javlja Anadolija.

U tradicionalnom izboru Košarkaškog saveza Crne Gore, večeras su uručena priznanja u kategoriji za najboljeg crnogorskog košarkaša u inostranstvu, najboljeg seniora i najbolju seniorku u 2015. godini, najbolju crnogorsku igračicu u inostranstvu, kao i za najbolje mlade igrače.

Šehović i Matović su dobili najviše glasova u konkurenciji za najbolje seniore u 2015. godini.

Za najboljeg mladog igrača i igračicu proglašeni su Ognjen Čarapić, košarkaš Budućnost Volija i Božica Mujović, košarkašica Budućnost Bemaksa, koja ovo priznanje osvaja već treći put uzastopno.

Blagota Sekulić je najbolji crnogorski igrač u inostranstvu, dok je kod košarkašica to priznanje pripalo Jeleni Dubljević, koja je ovo priznanje osvojila i prošle godine.

Priznanje za najboljeg trenera, koje nosi ime pokojnog Gorana Polija Bojanića, pripalo je Momiru Milatoviću, selektoru ženske košarkaške reprezentacije Crne Gore.

Priznanja najboljim pojedincima uručio je predsjednik Košarkaškog saveza Crne Gore Milo Đukanović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.