10 riječi kojima ćete je već večeras uzbuditi
Ilustracija

Raspalite joj maštu

10 riječi kojima ćete je već večeras uzbuditi

Raspalite njenu maštu i večeras joj tiho šapnite nešto s ovog spiska...

DA

Većina žena ne želi muškarca, koji će joj stalno povlađivati i govoriti: "Da", ali vole kada muškarac zna šta one žele. "Privlače nas momci koji su sigurni i odlučni", kaže Dien Lorejn, dejting ekspert iz Los Anđelesa. "Kada muškarac govori: "Da" ili "Apsolutno", to ukazuje na određenu dozu sigurnosti. Ovo takođe pokazuje da ste muškarac, koji umije da uradi sve što treba da je učini srećnom, pogotovo u krevetu: "Ukoliko pusti zvuk u toku seksa, a vi kažete: "Da", time joj dajete dozvolu da se oslobodi još više u svom zadovoljstvu."

NJENO IME

Šaputanje ili vrištanje njenog imena u toku strastvenog zagrljaja je sasvim sigurno nešto što će je još više uzbuditi. "Žensko zadovoljstvo je narcisoidno. Ako čuje svoje ime, osjetiće se posebno, neodoljivo, "kaže Džaija, seksolog i autor knjige Cuffed, Tied and Satisfied: A kinky guide to the best sex ever. Dozivanje njenog imena je siguran način da joj date do znanja da je upravo ona žena, koja je zaslužna za vrtoglavo zadovoljstvo, a ne neka imaginarna žena u vašoj glavi.

VOLIM

"Volim te nije jedini način da izgovorite riječ na "V", već to možete učiniti i jednostavnim izgovaranjem koliko volite određeni dio njenog tijela. "Konotacija "voljeti" i "ljubavi" je intenzivna i specijalna", kaže Arlen Goldman, seks terapeut iz Filadelfija i autor Secrets of sexual ecstasy. "Volim kako izgledaš zvuči veoma pozitivno i strastveno."

USKO

Postoje dva najbolja načina da iskoristite ovu riječ: misleći na njenu vaginu ili diveći se njenom savršeno istoniranom tijelu. "U oba slučaja, učinićete da se ona osjeti dobro i uzbuđeno, jer ne samo što ćete pohvaliti izgled njenog tijela, već ćete joj pokazati da ona igra važnu ulogu u vašem zadovoljstvu", kaže Džaija.

Dekodirajte njene riječi: Šta misli kada kaže...

VLAŽNO

Premda svi mogu da vide vašu erekciju, samo vi možete da osjetite njeno uzbuđenje.

"To je veoma intimna stvar i pokazuje koliko joj se zapravo dopadate i kako njeno tijelo reaguje na vas", kaže Lorejn. Međutim, čak ako pričate o njenoj vlažnosti i prije nego što je zaista uzbuđena, uspjeh je zagarantovan. "Kada joj kažeteTako si vlažna – njeno tijelo će odmah odgovoriti na to", kaže Lorejn.

TI

Pohvalite ženu, a njeno djelo. Ukoliko kažete: "Ti me zaista uzbuđuješ", dajete posebnu važnost svom partneru", kaže Goldman, ali ako kažete: "Zaista sam uzbuđen", samo se fokusirate na njeno seksualno iskustvo.

"Ona želi da zna da je upravo ona zaslužna za vaše stanje uzbuđenosti. "Recite joj koliko vas pogađaja i koliko vas uzbuđuje.

PENIS

Na listi erotičnih riječi, koje uzbuđuju žene je i ova riječ. Ona ima jak i muževan prizvuk, asocira na intenzivnu seksualnu energiju.

MAČKICA

Ako želite da budete nestašni i probudite uspavanu strast u krevetu, iskoristite ovu riječ, koja asocira na njenu vaginu. "Ukoliko vaša djevojka ima smisao za humor, a voli i malo prljaviji razgobvor među čaršavima, ne plašite se da koristite ovu riječ", kaže Džaija.

Korišćene ove riječi može da bude stvar za koju ćete znati samo vas dvoje, a koja će vas još više ujediniti u nevaljaloj igrici.

TREBAM TE

"Želimo da znamo da ste ludi za nama", kaže Lorejn. "Trebam te prokleto mnogo" – sačuvajte ovu rečenicu za one dane kada ste bukvalno gladni seksa, a kada ste odvojeni, jer na primjer jedno od vas dvoje na poslovnom putu. Ova rečenica će učiniti da željno iščekujete viđenje i budete još uzbuđeniji.

ORGAZAM

Ovo je možda jedina riječ koja ujedinjuje značenja želje, zadovoljstva, vrhunca i gubitka kontrole, pema nedavnom istraživanju u časopisu Sexualitiy&Culture. Kada joj kažete: "Želim da svršiš", dodatno ćete je uzbuditi i dovesti do usijanja. Igrajte se sa kontrolom orgazma, pa joj recite da joj nije dopušteno da doživi orgazam.

Menshealth.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.