On nema penis ali vam daje najbolje seks savjete koje ćete ikada čuti
Ilustracija

Život bez polnog organa

On nema penis ali vam daje najbolje seks savjete koje ćete ikada čuti

Čini se da muškarac koji je izgubio svoj penis tokom nesreće u djetinjstvu zna mnogo više o seksu od većine nas.

Muškarac koji je izgubio svoj penis usred nesreće u djetinjstvu odlučio je da na društvenoj mreži Reddit odgovara na pitanja o životu bez polnog organa.

Pod korisničkim imenom „penisindoor“, ovaj muškarac je objasnio da je penis izgubio u djetinjstvu, a čak je objavio i sliku kako bi potvrdio svoje tvrdnje (što mi nećemo, jer mu vjerujemo na riječ).

Ovaj tridesetogodišnji muškarac može da doživi orgazam i ejakulira, a nedostatak penisa ga čak ni ne sprečava da ima seks sa svojom djevojkom.

Mnogima je ovaj posljednji dio bio pravi šok. Kako?

A ovo je bio odgovor koji su čekali:

„Seks je penis u vagini, zar ne? Kako je moguće imati seks bez penisa? Ja i dalje imam nervne završetke. Za sve ostalo moraćete da iskoristite maštu. Svaki par koji se voli može da bude intiman. Koristite maštu“.

I zaista, ovo su možda dva najbolja seksualna savjeta koje iko može da da:

1. Budite kreativni i koristite maštu.
2. Svaki par koji se voli može da bude intiman.

Toliko energije trošimo na razvijanje skoro enciklopedijskog znanja o seksu, pozama i potezima. Pravimo dramu oko anatomije: „Da li je moj penis previše mali?“, „Da li je moja vagina dovoljno uska?“ „Da li su mi grudi dovoljno velike?“...

Odličan seks je znatno prostiji od svega toga, a ovaj čovjek je to shvatio.

Njegova priča pokazuje da su seksualno zadovoljstvo i intimnost mnogo važniji od veličine polnog organa, ali i da postoje stvari koje su muškarcima mnogo važnije od seksa i koje ih podjednako ostavljaju bez daha.

24sata.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.