Ovo je definitivno najopasnija seksi poza: Ovako možete muškarcu slomiti penis!
Ilustracija

Pažljivo

Ovo je definitivno najopasnija seksi poza: Ovako možete muškarcu slomiti penis!

Nedavna studija sa Univerziteta u Brazilu koja je objavljena u časopisu Advances in Urology, otkrila da poza "žena na vrhu", može biti vrlo opasna.

Istraživači su posmatrali isključivo muške povrede, pa ovo nije potpuna studija. Ali ono što su istraživači saznali je da je oko 50 posto muškaraca koji su prijavili povrede, zadobilo iste tokom poze kada je njihova partnerka bila gore.

Muškarci homoseksualne orijentacije su prijavili mnogo manji postotak povreda tokom seksa, ali je nekoliko njih bila ozbiljno povrijeđena tokom masturbacije.

Dogi poza i muškarac odozgo su druge dvije poze koje su uzrokovale povrede, preciznije 28 posto. Ali prije nego što odlučite da prestanete da ih praktikujete, neka vam bude jasno da se su povrede penisa ipak rijetke.

Iako je poza kada je žena odozgo opasna, ona nije toliko strašna, jer su povrede vrlo rijetke, toliko da nema ni realne statistike. Tokom 13 godina provođenja ove studije samo 100 muškaraca je prijavilo zadobijene povrede.

Zato, nastavite sa dosadašnjim pozama koje vam čine zadovoljstvo!

Cosmopolitan.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.