Ako želite da imate više orgazama u snu - pratite ove savjete!
Ilustracija

Obavezno probajte

Ako želite da imate više orgazama u snu - pratite ove savjete!

Ako želite da saznate kako da imate više orgazama tokom sna, došli ste na pravo mjesto.

Orgazam u snu je zapravo ženska verzija muških mokrih snova u kojima se bude imajući seksualni klimaks.

Kako biste sebi obezbijedili maksimalne šanse za doživljavanje orgazma u snu trebalo bi da spavate na stomaku tokom sna, a znatno može da vam pomogne i ako duže vremena niste imali klimaks ili ste jako umorni.

Takođe, pomaže i ako razmišljate o seksi stvarima dok polako umorni tonete u san.

Čak 37 posto žena doživjeće orgazam u snu do svoje 45. godine, pokazalo je istraživanje koje se bavilo mokrim snovima.

Prema rezultatima istraživanja, žene između 40 i 50 godina imaju najveće šanse da svrše u snu, ali do orgazma u snu dolazile su i znatno mlađe djevojke.

24sata.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.