Mazite je po ovim tačkama i POLUDJEĆE od užitka!
Foto: Shutterstock

Top pet mjesta

Mazite je po ovim tačkama i POLUDJEĆE od užitka!

Svaka žena ima svoje seksualne sklonosti i mjesta gdje želi da je partner dodiruje tokom seksa, ali neke stvari, ipak, važe za sve dame.

Novo američko istraživanje obuhvatilo je 5.117 ispitanika, muškaraca i žena, starosti između 18 i 34 godine.

Prema odgovorima koje su dobili, ovo su top pet mjesta na tijelu za koje će vam žene biti zahvalne ako ih dodirujete tokom seksa.

Stomak

Stomak se zapravo našao na posljednjem mjestu od nabrojanih pet jer je samo četiri odsto ispitanica odgovorilo da im je upravo to omiljeno mjesto za maženje tokom seksa.

Leđa

Poznata erogena zona takođe nije dobila previše glasova – šest odsto žena priznalo je da najviše uživaju kad im partner tokom seksa mazi leđa.

Guza

S guzom i brojke rastu – 15 odsto žena koje su učestvovale u istraživanju izjavilo je da ih diranje po zadnjici tokom seksa najviše uzbuđuje.

Vrat

Vrat je nenadmašna erogena zona – prije, poslije i za vrijeme seksa. Čak 28 odsto žena voljelo bi da se vratu posveti više pažnje.

Grudi

Apsolutni pobjednik ovog istraživanja su grudi, odnosno bradavice jer je 34 odsto žena priznalo da im dodirivanje bradavica donosi najviše uživanja.

Jutarnji

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.