Koliko ste iskusni i vješti: Da li ste probali ove vrste seksa?
Ilustracija

Ako niste, vrijeme je!

Koliko ste iskusni i vješti: Da li ste probali ove vrste seksa?

Ako niste, vrijeme je!

Hotel 

Ima neke posebne čari u intimnom druženju u tuđem krevetu, pa makar on bio i hotelski, tako da ova mala promjena itekako osvježava seksualni život. 

Zornjak 

Seksate se u polusnu, a poslije orgazmičnih potresa, budniji ste nego da vas je neko polio hladnom vodom. 

Gubitak kontrole 

Seksu u kom žena zapravo baš i nema kontrolu je česta želja mnogih. Bez obzira da li se radi o običnom seksu u kom partner jednostavno dominira (pozom ili držanjem ruku) ili o ozbiljnijim igricama poput vezivanja ruku ili očiju, žene će rado da se prepuste tome sve dok se osjećaju sigurno. 

Pijani seks 

Možda se sutra nećete sjećati baš svega što ste radili, ali sjećaćete se da vam je bilo odlično. Da li ste stvarno bili vatrena tigrica ili čvrsti pastuv sinoć, ili ste se komirali balaveći jastuk čim ste skinuli majicu, neće biti bitno. 

Seks na javnom mjestu 

Prema nekim američkim istraživanjima, čak 60 odsto žena mašta o seksu na javnom mjestu. Naravno, radi se o faktoru skrivanja i mogućnosti da par bude otkriven što seks čini zanimljivijim i svakako drugačijim od svakodnevnog. 

Seks u troje 

Jedna od najčešćih fantazija i kod muškaraca i kod žena je seks u troje. Međutim, ono što će žena rijetko da otkrije jeste to da kad mašta o seksu sa još jednom ženom, mašta zapravo o tome da sva pažnja partnera bude usmjerena na nju. 

Seks pod tušem 

Mlaz vrele vode koji vas dodatno nadražuje i pojačava partnerove dodire, nevaljala sapunica koja klizi po vašem tijelu, para vas okružuje.

Nadlanu

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.