Kako je Šakil O´Nil potrošio prvi milion: Uplatio novac da njegovi roditelji više ne rade
Šakil O'Nil

Pobrinuo se za svoje roditelje

Kako je Šakil O´Nil potrošio prvi milion: Uplatio novac da njegovi roditelji više ne rade

Šakil O'Nil je otkrio kako je potrošio svoj prvi milion koji je zaradio od košarke.

Kako navode američki mediji, imao je tek 20 godina kada je ušao u svijet milionera, ali za legendarnog O'Nila nikada nije bilo dvoumljenja oko toga kako će potrošiti prvi milion dolara.

"Prva stvar koju sam želio uraditi je da moji roditelji više ne rade. Prvih milion dolara potrošio sam za otprilike 45 minuta. I vrijedilo je", rekao je Šak za CNN, prenosi AA.

Kako je kazao, pobrinuo se za svoje roditelje, poslao ih je u raniju penziju, a priuštio im je i neke stvari koje su oduvijek željeli.

"Mama je srećna. Otplatio sam joj kuću, dobila je i auto koji je oduvijek željela, Mercedes. Isto je i tata dobio", rekao je Shak.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.