Zenit bolji od Valensije, Barselona ponizila Romu
Foto: Beta/AP

Liga šampiona

Zenit bolji od Valensije, Barselona ponizila Romu

Fudbaleri Zenita zabilježili su i petu pobjedu ove sezone u Ligi šampiona, pošto su večeras savladali Valensiju sa 2:0 (1:0). Barselona je ponizila Romu sa ubjedljivom pobjedom 6:1.

Golove za šampiona Rusije postigli su Šatov u 15.i Džuba u 74. minutu.

U drugom meču H grujpe  Lion i Gent su remizirali.

BATE Borisov i Bajer Leverkuzen takođe su odigrali  neriješeno 1:1 u utakmici A grupe. Bjelorusi su poveli Gordejčuka ju 2. minutu, a izjednačio je Mehmedi u 68. minutu.

U E grupi fudbaleri Barselone pregazili su Romu ubjedljivom pobjedom sa 6:1.Taj duel obilježio je i povratak dvostrukog strijelca Lionela Mesija na ’Nou Kamp’.

20277021945654ca7337b9d482058298w640

Photo by David Ramos/Getty Images

U F grupi Arsenal je rezultatom 4:0 dobio zagrebački Dinamo i iskoristio ubjedljiv poraz Olimpijakosa u Minhenu (4:0), pa će mu u poslednjem kolu biti potrebna pobjeda od dva gola razlike u Atini.

U grupi G Čelsi je bio siguran u Tel Avivu pobijedivši 4:0, kijevski Dinamo je sa 2:0 iznenadio Porto u gostima.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.