Najluđa seksi poza za nezaboravnu noć
Ilustracija

Isprobajte je već večeras

Najluđa seksi poza za nezaboravnu noć

Ako vam treba jedna mala doza ludosti večeras, isprobajte ovu nevjerovatnu seksi pozu.

Probajte ovako: Lezite na leđa i raširite noge tek toliko da partner može ući u vas. Neka se on zatim podigne još nekoliko centimetara, tako da su vam pubične kosti otprilike u istoj visini. Na svaki njegov pokret i vi podignite karlicu tako da klitoris dodiruje penis. 

Što je najljepše u ovoj pozi? 

Budući da prodire sa višeg položaja, muškarac će snažnije pritiskati klitoris. Pri tome i on uživa u intenzivnijoj stimulaciji zato što je vaginalni kanal uži kad su noge samo malo raširene. Čak i parovi koji teško postižu orgazam imaće ludu noć pred sobom.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.